Najlepsze tematy i porady!
Znalazłam w sieci ciekawy pomysł zdobienia paznokci metodą wodną. Dziewczyna na filmiku wlewała lakiery do wody, mieszała a później odbijała na swoich paznokciach. Nie zrozumiałam wszystkiego bo to był zagraniczny filmik, więc nie wiem czy trzeba jakieś specjalne lakiery do tego. Stąd nasuwa sie moje pytanie do Was, czy wiecie o co mi chodzi? Robiłyście kiedyś takie wzorki? Jeśli ktoś może pomóc niech napisze coś więcej. Dzięki z góry. pozdrawiam
wiem o co chodzi, też podobają mnie się takie zdobienia, tyle, że ja mam krótkie paznokcie i nic z tego
Pewnie chodzi Ci o Water Marble, też kiedyś tak malowałam paznokcie. Jeżeli ten sposób można nazwać malowaniem na początku może wydawać się to skomplikowane, ale jak opanujesz aplikowanie lakieru to pójdzie łatwo. Lakiery nie są specjalne, ale nie mogą być zbyt gęste, z resztą wejdź tutaj i sobie poczytaj bo nie chce mi się wszystkiego pisać. Pozdrawiam i życzę miłej lektury.
Tutaj jest mnóstwo wzorów paznokci http://zainspirujemy.pl/moda-i-uroda/paznokcie/